37 MOBILA APPAR

Som vi byggt hittills

Sedan 2011 har Turbin jobbat med appar på en mängd olika sätt.

Det började med att vi tillsammans med Bo Lundvang på Sportbilen.se och förlaget Albinsson & Sjöberg byggde det första magasinet i Sverige som gick direkt till iPad, Extrema Bilar. Sen rullade produktionen på med spännande projekt från massor av olika håll.

Idag har vi en stadig produktion av mobila appar

Allt från magasin som görs om för iPad med interaktiva funktioner, till appar som skapas för specifika event eller som säljstöd och bara är tänkt till ett fåtala användare.

Apparna distribuerar vi både genom traditionella App Store och Google Play men också via Apples Enterprise – direkt från egna servrar, beroende på vilken spridning man vill ha, publik eller privat.

En del mobila appar gör vi från grunden, utifrån en idé vi arbetar fram tillsammans med kunden medan vi andra gånger bara hoppar in och ”appifierar” formen eller producerar/layoutar enligt en bestämd förlaga. Vi skapar ett produktionsteam som passar det unika projektet. Litet som stort.

Bland annat har vi gjort appar tillsammans med Hjärt-Lungfonden, SAS, Svenska Filminstitutet, Gudrun Sjödén, Redaktörerna, Fanzingo, FABAS, Mazars SET, IC Company och Spoon.

Om du vill veta mer så hör av dig till Ola!